Bez struje danas Mojstir

Zbog radova na elektromreži bez struje će do 13 sati biti  Mojstir, dok će nas ostalom području naše opštine biti uredno snabdijevanje električnom energijom, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 62  sugrađana a dežurne ekipe su  9 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana  rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori saobraća se po mokrim  putevima, a na putevima koji vode pored rijeka i kosina mogući su sitniji odroni, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).  Oni su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, mjestimično sa kišom ili pljuskovima praćenim grmljavinom, prvenstveno u južnim i centralnim predjelima.Više padavina očekuje krajem dana i u noćnim satima, dok će tokom dana biti duži periodi suvog vremena.Vjetar mjestimično umjeren, u sjevernim predjelima pojačan, južnih smjerova.Jutarnja temperatura vazduha šest do 16 stepeni, najviša dnevna 13 do 22 stepena.