Bez struje danas Dobrinje, Sela i Loznice

Zbog radova na mreži bez struje će do 15 sati biti Dobrinje, Sela i Loznice, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, dodajući da će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Vodosanbdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, napominjući da je voda hemijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće.

Ljekari  Službe  hitne medicinske pomoći  tokom protekla 24 sata obavili su 48  intervencija u ambulanti i dvije na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i do kraja dana, saopštili su sa bjelopoljske stanice.

U Crnoj Gori danas će prijepodne biti oblačno, a tokom noći se očekuje mjestimično kiša.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju, više padavina u jugoistočnim i istočnim predjelima, a na krajnjem sjeveru uglavnom suvo.Vjetar će u sjevernim predjelima i na primorju biti umjeren do jak južni i jugoistočni.Jutarnja temperatura od minus šest do osam, najviša dnevna od tri do 14 stepeni.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, na kojima u višim predjelima ima poledice mjestimično, saopšeno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Oni su upozorili na pojavu sitnijih odrona, kao i maglu koja po kotlinama i duž riječnih tokova mjestimično smanjuje vidljivost. Iz AMSCG su vozačima savjetovali maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu trenutnom stanju na putu, i poštovanje pravila saobraćaja.Upotreba zimske opreme je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.