Bez struje danas Loznice

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 13 sati biti Loznice, saopštili su iz CEDIS-a, dodajući da će na ostalom području opštine biti uredno snabdijevanje električnom energijom.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 43 sugrađana a dežurne ekipe su 3 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni i brzi voz  jutros su saobraćali po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori saobraća se po mokrim  putevima uz mjestimično smanjenu vidljivost, a na putevima koji vode pored rijeka i kosina mogući su sitniji odroni, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).  Oni su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, povremeno kiša, ponegdje i kratkotrajan pljusak i grmljavina.Vjetar slab do umjeren, u višim planinskim predjelima na sjeveru ponegdje kratkotrajno i pojačan, dominantno južni. Jutarnja temperatura od 1 do 14, najviša dnevna 9 do 21 stepen.