Danas bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na području naše Opštine je uredno, za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 73 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, i da se redovan željeznički saobraćaj očekuje i tokom dana.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja, tokom protekla 24 sata, izuzev sitnijih, nijesu imali većih  intervencija na terenu.

SAOBRACAJ SE OBAVLJA PO UGLAVNOM SUVIM  KOLOVOZIMA I UZ MJESTIMICNO SMANJENU VIDLJIVOST PO KOTLINMA I DUZ RIJECNIH TOKOVA. NA PUTEVIMA KOJI VODE PORED RIJEKA I KOSINA MOGUCI SU NAILASCI NA SITNIJE ODRONE. VOZACIMA SE SAVJETUJE DA VOZNJU PRILAGODE STANJU NA PUTU I POSTUJU PRAVILA SAOBRACAJA.NA PUTEVIMA NA KOJIMA SU U TOKU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ILI SANACIJI IZMIJENJEN JE REZIM VOZNJE.

Pretežno sunčano, a poslijepodne i tokom noći promjenljivo oblačno. Tokom jutra po kotlinama na sjeveru magla ili sumaglica. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 16 do 25 stepeni.