U ponedjeljak Dan otvorenih vrata za privrednike

"Dan otvorenih vrata" za privrednike biće organizovan u ponedjeljak, 22. aprila, u velikoj Skupštinskoj sali, sa početkom u 10 časova.

Ovaj događaj je namijenjen svim zainteresovanim privrednicima, koji će imati priliku da postave pitanja rukovodstvu Opštine Bijelo Polje vezano za  sektor privrede i ekonomskog razvoja.

Biće to prilika i da se privrednici informišu  i o BFC sertifikaciji - projektu koji se trenutno sprovodi za kreiranje povoljnog poslovnog ambijenta.

"Dan otvorenih vrata doprinosi uspostavljanju dodatnog vida komunikacije između lokalnih vlasti i  privrednika i posredovanje u kontaktima privrednika sa predstavnicima drugih institucija na lokalnom nivou i višim nivoima vlasti, relevantnih za poslovanje privrednih subjekata, unapređenje konkurentnosti MSP i preduzetnika", navodi se u saopštenju.

Sastanku će prisustvovati : Petar Smolović predsjednik Opštine, Fahrudin Begović  menadžer Opštine, Džafer Gusinjac  sekretar Sekretarijata za preduzetništvo i ekonomski razvoj i Dalibor Đogović predstavnik Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj.

Izvor:bijelopolje.co.me