Danas bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, kazali su u Vodovodu-Bistrica, napominjući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 61 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana nije rođena  nijedna beba.

Lokalni i međunarodni vozovi saobrćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, uz dobru vidljivost, a na dionicama kroz usjeke mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od minus jedan do 12, najviša dnevna od devet do 25 stepeni.