Zbog radova na mreži i danas višesatna isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 16 sati biti Ravna Rijeka, Slijepač Most, Bojišta, Mijatovo Kolo, Jabučino i Okladi, a od 9 do 14 sati Nedakusi, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, dodajući da će na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, napominjući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 47 sugrađana, a dežurne ekipe su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana rođene su dvije bebe.

Lokalni i međunarodni vozovi saobrćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a na dionicama kroz usjeke ima sitnijih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.Zbog izvođenje radova na rekonstrukciji magistralnog puta Barski most - Ribarevina, dionica Bijelo Polje - Ribarevina, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Danas će biti promjenljivo oblačno, na jugu sa dužim sunčanim intervalima.U popodnevnim satima biće uslova za slabu kratkotrajnu kišu ili pljusak i grmljavinu, prvenstveno u planinskim oblastima. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, u jutarnjim i noćnim satima ponegdje umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna od osam do 22 stepena.