Danas bez isključenja struje i vode

Snabdijevanje električnom energijom na području naše Opštine je uredno, i za danas nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i dodali da se voda redovno hloriše pa je hemiski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 56 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, i dodali da se redovan željeznički saobraćaj očekuje i tokom dana.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

SAOBRACA SE PO PRETEZNO MOKRIM KOLOVOZIMA. DUZ KLISURA I USJEKA SKRECEMO PAZNJU NA POJAVU SITNIJIH ODRONA. NEOPHODNO JE VOZNJU PRILAGODITI TRENUTNOM STANJU NA PUTU I POSTOVATI PRAVILA SAOBRACAJA. OD 09.04 .2019 GODINE PA DO 15.06.2019 GODINE ZBOG IZVODJENJA RADOVA NA REKONSTRUKCIJI MAG.PUTA M-21 BARSKI-MOST -RIBAREVINE ,DIONICA OBILAZNICA BIJELO POLJE-RIBAREVINE,DOCI CE DO PROMJENE REZIMA SAOBRACAJA SA DVOSMJERNOG NA JEDNOSMJERNI,

Promjenljivo oblačno, uglavnom od sredine dana mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 5 do 19 stepeni.