Bez struje danas Sadići i Grančarevo

Zbog radova na elektro mreži struju od 9 do 15 sati neće imati Sadići i Grančarevo, dok će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu planirani radovi na mreži, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo je 69 sugrađana a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni i međunarodni voz jutros su saobraćali po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a tokom noći u centralnim predjelima su ponegdje moguće slabe padavine. Na sjeveru pretežno oblačno, povremeno sa snijegom i susnježicom, u nižim predjelima tokom dana i kišom.Vjetar uglavnom sjeverni, slab do umjeren, krajem dana u sjevernim, a tokom noći i u ostalim predjelima pojačan i jak, na udare i olujne jačine. Jutarnja temperatura od minus pet do šest, najviša dnevna od dva do 16 stepeni.