Sertifikat poslovne izvrsnosti uručen zaštitnoj radionici ,,Zlatne ruke"

Sertifikat poslovne izvrsnosti za dugogodišnje kvalitetno i upješno poslovanje uručen je i zaštitnoj radionici ,,Zlatne ruke", koju vodi Udruženje paraplegičara Bijelo Polje i Mojkovac. 

Kako navode u saopštenje uručenje ovog sertifikata predstavlja veliki uspjeh za radionicu, koja, kako ističu, radi na promociji rada i zapošljavanja osoba sa invaliditetom, ali i održavanju konfekcije kao zanata koji polako izumire. 

,,Sertifikat predstavlja krunu našeg višegodišnjeg rada. Nastojimo da sve naše mušterije ispoštujemo i odgovorimo kvalitetom na sve njihove potrebe. Kvalitetna izrada uniformi i unapredjenje istih kao i unapredjenje poslovanja jedan su od ciljeva za predstojeću godinu. Veliki problem predstavlja izostanak podrške države jer kao jedina zaštitna radionica u Crnoj Gori koja broji 10 radnika moramo nastojati da zbog društvenog značaja ove radionice radimo na njenoj održivosti i povećanju broja radnika", dodaje se u saopštenju. 

Oni upućuju zahvalnost Solvent Ratingu - Crna Gora koji je prepoznao trud i zalaganje ove radionice, i nagradio ih ovim priznanjem.  

,,Ovo je veliki podstrek da nastavimo dalje još kvalitetnije i sigurnije", zaključuju iz radionice. 

Saopštenje i foto: Zaštitna radionica ,,Zlatne ruke"

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE