Bez struje Sadići i Grančarevo

Zbog radova na elektro mreži struju od  devet do 15 sati, neće imati Sadići i Grančarevo, saopštili su iz CEDIS-a dodajući da će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno i bez planih isključenja tokom dana, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 43 sugrađana a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  rođena je  jedna beba.

Lokalni i međunarodni voz jutros su saobraćali po redu vožne, kazali su  bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da  redovan željeznički saobraćaj očekuju i tokom dana.

 U Crnoj Goru u nižim predjelima jutros se saobraća po suvim putevima dok na saobraćajnicama u višim ima snijega u poledice i sniježnih nanosa zbog jakog udara vjetra, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Oni su kazali da na pojedinim putevima ima odrona, i savjetovali vozačima da vožnju i brzinu prilagode uslovima na putu.Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima,na sjeveru će biti pretežno oblačno povremeno sa slabim snijegom, a ponegdje i mećavom.  Vjetar će biti mjestimično umjeren do jak, na udare i veoma jak, sjeverni. Jutarnja temperatura od minus pet do sedam, a najviša dnevna od minus četiri do 14 stepeni.