I danas isključenja vode i struje

Zbog nastavka  radova na vodovodnoj mreži bez vode  će od 10 do 15 sati ostati potrošači u Ulici Junuza Međedovića i Trgovačkoj ulici, kao i naselju Rijeka. Na području grada i ostalim prigradskim naseljima vodosnabdijevanje će biti uredno. saopštili su u Vodovodu-Bistrica

Zbog radova na elektromreži bez struje će od  devet do 15 sati biti Poda i Kukulje, Na ostalom području opštine snabdijevanje električnom enenrgijom biće uredno, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo je 50 sugrađana a dežurne ekipe su 3 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe

Lokalni I međunarodni voz jutros su saobraćali po redu vožne, kazali su  bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da  redovan željeznički saobraćaj očekuju i tokom dana. 

Na putu Šavnik-Žabljak saobraćaju samo putnička vozila, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG) i upozorili da na putevima u višim predjelima pored snijega i poledice ima i mjestimično sniježnih nanosa. Oni su kazali da na pojedinim putevima ima odrona, i savjetovali vozačima da vožnju i brzinu prilagode uslovima na putu. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Danas će na sjeveru  biti umjereno do potpuno oblačno, tokom noći sa slabim snijegom, na jugu promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vjetar će biti mjestimično umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od minus dva do 14 stepeni.