Bez vode i struje danas više potrošača

Zbog kvara na vodovodnoj mreži bez vode su od sinoć potrošači u Ulici Junuza Međedovića i Trgovačkoj ulici, kao i naselju Rijeka. Ekipe Vodovoda-Bistrica su već na terenu i očekuju da vodosnabdijevanje bude uredno do 17 časova.

Zbog radova na elektromreži bez struje će od  devet do 15 sati biti Dobrinje i Srdjevac. Na ostalom području opštine snabdijevanje električnom enenrgijom biće uredno, saopštili sui z CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražila je 57  osoba a dežurne ekipe su 2 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni i međunarodni voz jutros su saobraćali po redu vožne, kazali su  bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da  redovan željeznički saobraćaj očekuju i tokom dana. 

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a u višim predjelima je moguća poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Oni su upozorili da na pojedinim putevima ima odrona, i savjetovali vozačima da vožnju i brzinu prilagode uslovima na putu. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Na sjeveru Crne Gore danas će biti pretežno oblačno  i hladno sa slabim snijegom i mećavom a na jugu pretežno sunčano. Vjetar će biti sjeverni i sjeveroistočni, pojačan i jak, na udare veoma jak, ponegdje i olujne jačine. Jutarnja temperatura od minus deset do tri, najviša dnevna od minus osam do deset stepeni.