Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni vozovi danas saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i do kraja dana, saopštili su sa bjelopoljske stanice.

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili sui z CEDIS-a.

Ljekari  Službe  hitne medicinske pomoći  tokom protekla 24 sata obavili su 45  intervencija u ambulanti i pet na terenu.

U Crnoj Gori danas pretežno oblačno sa kišom, mjestimično pljuskovi sa grmljavinom. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, u sjevernim, a ponegdje i u centralnim predjelima, kiša će preći u susnježicu i snijeg. Povremeno se očekuju padavine jačeg intenziteta. Vjetar južnih smjerova, umjeren do jak , na sjeveru sa udarima i olujne jačine, krajem dana i tokom noći će oslabiti i kratkotrajno skrenuti na sjeverni smjer. Najviša dnevna temperatura od tri do 14 stepeni.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a u višim planinskim predjelima je, zbog niskih temperatura, izražena pojava poledice, naročito preko mostova i na prilazima tunelima, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore.Oni su upozorili na pojavu sitnih odrona, i savjetovali vozačim opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu i poštovanje saobraćajne signalizacije. Na magistralnom putu Ribarevina - Mojkovac, zbog rekonstrukcije u mjestima Lepenac i Stevanovac, saobraća se je jednom trakom naizmjenično.Upotreba zimske opreme je obavezna na putevima gdje to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.