Bez struje Lipnica i Gubavač

Zbog radova na elektromreži bez struje će od  9 do 15 sati biti Lipnica i Gubavač. Na ostalom području opštine biće uredno snabdijevanje električnom energijom, saopštili su i z CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a  voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su iz Vodovoda-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražila je 71  osoba a dežurne ekipe su 10 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  rođena  je jedna beba.

Lokalni i međunarodni voz jutros su saobraćali po redu vožne, kazali su  bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da  redovan željeznički saobraćaj očekuju i tokom dana.  

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a u višim predjelima je moguća poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Oni su upozorili da na pojedinim putevima ima odrona, i savjetovali vozačima da vožnju i brzinu prilagode uslovima na putu. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Na sjeveru Crne Gore danas će biti pretežno oblačno sa slabim snijegom i mećavom a na jugu se očekuje razvedravanje. Vjetar će biti sjeverni i sjeveroistočni, pojačan i jak, na udare veoma jak, ponegdje i olujne jačine. Jutarnja temperatura od minus šest do sedam, najviša dnevna od minus četiri do 13 stepeni.