Uredno napajanje električnom energijom

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 64 sugrađana, a dežurne ekipe su sedam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a u višim predjelima ima poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Oni su upozorili da na pojedinim putevima ima odrona, i savjetovali vozačima da vožnju i brzinu prilagode uslovima na putu. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

U Crnoj Gori danas će biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od četiri do 15 stepeni.