Danas bez isključenja struje i vode

Snabdijevanje  električnom energijom na području opštine je uredno a tokom dana nijesu predviđena iskjučenja struje, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a danas nijesu planirani radovi na vodovodnoj mreži, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražila je 41 osoba a dežurne ekipe su 4 puta intervenisale na terenu.

Lokalni i međunardoni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje a redova željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima i uz smanjenu vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza. Kako su naveli, preko planinskih prevoja ima mjestimično poledice,a na dionicama koje prolaze kroz usjeke učestalijji su odroni. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice. Zbog radova na mostu Meljestak na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

 U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno, u južnim i centralnim predjelima povremeno kiša, ponegdje i kratkotrajni pljuskovi i grmljavina. Na sjeveru će biti pretežno oblačno, u višim predjelima snijeg i susnježica, a u nižim predjelima kiša, ponegdje i susnježica. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku Crne Gore duži periodi suvog vremena. Intenzivnije padavine očekuju se krajem dana i tokom noći. Vjetar slab do umjeren, ponegdje pojačan, uglavnom južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od minus tri do osam, najviša dnevna od nula do 13 stepeni.