Bez struje od osam do devet sati brojna sela

Zbog radova na elektro mreži bez struje će danas u terminu od osam do devet sati ostati Pavino Polje, Kovren, Bliškovo, Stožer, Tomaševo, Zaljevo, Lijeska, Pisana Jela, Barice, Grančarevo i Vraneška Dolina, saopštili su iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 48 sugrađana, a dežurna ekipa je pet puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite I spašavanja tokom protekla 24 sata imali su intervenciju u Nikoljcu gdje je gorio dimnjak na jednom stambenom objektu. Brzom reakcijom zaposlenih požar nije pričinio veću materijalnu štetu, niti je bilo povrijeđenih.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni i brzi vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, i da se uredan željeznički saobraćaj očekuje i tokom dana.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

NA VECINI PUTEVA U ZEMLJI SAOBRACA SE PO UGLAVNOM SUVIM KOLOVOZIMA. U VISIM PREDJELIMA IMA SNIJEGA NA KOLOVOZU PONEGDJE,A USLIJED NISKIH TEMPERATURA IZRAZENA JE  POLEDICA.NA PUTEVIMA DUZ KLISURA I USJEKA MOGUCI SU NAILASCI NA SITNIJE ODRONE. NA SNAZI SU ZIMSKI USLOVI USLOVI ZA VOZNJU PA U SKLADU SA TIM DOLAZI DO ZABRANE SAOBRACAJA ZA KAMIONE SA PRIKOLICOM I SLEPERE NA PUTEVIMA GDJE JE POSTAVLJEN SAOBRACAJNI ZNAK O ZABRANI SAOBRACAJA ZA VRIJEME SNIJEZNIH PADAVINA.APELUJEMO NA VOZACE DA VOZE OPREZNO I DA NA PUT NE KRECU BEZ ZIMSKE OPREME.

Umjereno do potpuno oblačno, uglavnom od sredine dana mjestimično kiša, na primorju mogući i kratkotrajni pljuskovi praćeni grmljavinom, a u višim planinskim predjelima snijeg i susnježica. Na krajenjm sjeveru i sjeveroistoku zemlje duži periodi suvog vremena. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima i na primorju povremeno pojačan i jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 1 do 14 stepeni.