Lješnica danas bez struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9 do 15 časova biti potrašači Lješnici dok će na ostalom području opštine snabdijevanje strujom biti uredno, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba. 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 37 sugrađana a dežurne ekipe su  3 puta intervenisale na terenu. Najviše je bilo hroničnih bolesnika, ali je dosta sugrađana koji su u hitnoj službi završili  zbog povreda i lomova ekstrimiteta.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su  bjelopoljske željezničke stanice, ističući da se uredan saobraćaj očekuje i tokom dana.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, a na sjeveru promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom bez sniježnih padavina. Vjetar će tokom dana biti mjestimično umjeren do jak, sjeverni. Najviša dnevna temperatura vazduha od minus pet do 11 stepeni.