Nove sniježne padavine ne brinu komunalce, ekipe danonoćno na terenu

Nove sniježene padavine ekipe bjelopoljske Službe za održavanje saobraćajnica dočekale su spremno, od ranih jutarnjih sati su na terenu, čiste puteve i trotoare, saopštio je za Radio Bijelo Polje tehnički direktor JKP „Lim“, Senad Pačariz.

Pačariz je istakao da su sve prioritene saobraćajnice prohodne, da nema problema u funkcionisanju saobraćaja, kao i da će tokom cijelog dana biti angažovana sva raspoloživa radnička snaga.   

“Uključena su tri vozila na održavanju saobraćajnica u gradu i prigradskim naseljima, a u bočnim ulicima, koje su uske, uključili smo traktor-čistač, koji se trenutno nalazi u centru grada.Vjerujem da nam ova nova količina snijega neće praviti problem, prisutni smo na terenu, pratićemo situaciju i održavati soabraćajnice prohodnim“, saopštio je Pačariz.

On je podsjetio da je  kompletna Služba za zimsko održavanje bila angažovana i tokom vikenda.

„Rokom vikenda je  manja frekvencija saobraćaja, manje je građana,pa smo uspjeli da otklonimo veću količinu snijega, koju smo deponovali i lagerovali na pojedinim mjestima. Sve bočne uliceu gradu i prigradskim naseljma, glavne saobraćajnice, kao i ruralna područja učinili smo prohodnim, nije bilo većih zastoja, samo se ponegdje otežano saobraćalo“, kazao je Pačariz.

Svaki problem građani mogu prijaviti na broj dežurne službe JKP “Lim” 068 015 999.

 

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Vladimir Jelić

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENOJEPREUZIMANJE SADRŽAJASAWEBPORTALA RADIJA BIJELO POLJE