Neobična ljubavna priča Barbare Strajsend

Barbara Strajsend i Džejms Brolin su dobili ljubavni džekpot. Njihova ljubav traje 22 godine, a evo kako je sve počelo. 

Ni jednom od njih dvoje ovo nije bio prvi brak

Barbara je bila dugo u braku sa Eliotom Guldom, sa kojim ima i sina. Poslije razvoda nije imala želju da ulazi u druge veze, a kamo li brakove. Dok je za to vrijeme, Džejms Brolin imao dva propala braka i troje djece.

Večera je promijenila sve

Bilo je to 1. jula 1996. godine, kada su Barbara i Brolin došli na sastanak zakazan “na slijepo”. Streisand je objasnila da je očekivala bradatog čovjeka, zapuštenog izgleda, a došao je ošišan i obrijan Brolin. Pitala ga je: “Ko ti je zeznuo kosu?” A kasnije je Brolin priznao da je to bio momenat kada se zaljubio u nju. 

Vjenčali su se tačno dvije godine kasnije, na isti datum.

Brak za cio život

Ceremonija je bila prilično skromna za Holivud, ali zaista veoma lijepa. Sa samo 105 najbližih gostiju, vjenčanje je bilo zaista emotivno. Najupečatljiviji trenutak je bio kada je Barbara otpjevala dvije nove ljubavne pjesme za Brolina. On je održao dirljiv govor rekavši: “Spavanje je gubljenje vremena. Jedva čekam da je vidim ponovo ujutru.”

Sada Barbara ima 77 godina, a Brolin 79 godina, i oboje su zaista srećni i zadovoljni što njihov brak traje tako dugo. Barbara je u jednom momentu rekla da se njihovih 20 godina u Holivudu, računa kako 50 godina zajedničkog života u Čikagu.

Ključ srećnog braka

Oboje imaju savjet za jaku i zdravu vezu. Prije svega, oboje uvijek nađu vrijeme koje će provesti jedno s drugim. Oboje imaju gust raspored, mnogo obaveza, ali sve je to prihvatljivo ako na kraju dana legnu u isti krevet.

Par redovno ide na porodičnu i bračnu terapiju, a Brolin je priznao da Barbara održava njihovu romansu dočekujući ga kod kuće, sa mnogo ljubavi.

 

Izvor i foto: Stil

Tekst objavila: Sanida Kajević