I danas višesatna isključenja struje na seoskom području

Zbog radova na elektro mreži struju  do 15 sati neće imati  Đalovići, Crnča, Ivanje, Godijevo, Goduša, Vrbe, Ličine, Sušica i Lazovići, saopštili su iz CEDIS-a, dodajući da će na ostalom području opštine  snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži bez vode će do 13 časova biti potrošači u Nedakusima.U gradu i prigradskim naseljima  vodosnabdijevanje će biti  uredno, saopštili su u Vodovodu – Bistrica, dodajući  da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  53sugrađana a dežurne ekipe su  5  puta  intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  rođena je  jedna beba.

Lokalni  vozovi  saobraćaju  po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana,saopštili su sa bjelopočljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Krajem dana i tokom noći padavine će oslabiti. Vjetar umjeren do jak, prijepodne na udare veoma jak, južni. Jutarnja temperatura vazduha od četiri do 16, a najveća dnevna od sedam do 19 stepeni.