Službenici CB Bijelo Polje, Odjeljenje iz Mojkovca i granične policije dobrovoljno danas dali krv

Povodom 2. oktobra Dana policije, službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje, u saradnji sa Odjeljenjem iz Mojkovca i službenicima granične policije, dobrovoljno su danas dali krv na Transfuziološkom odjeljenju Opšte bolnice.

Pripadnici ovih odjeljenja dali su 40 jedinica ove dragocjene tečnosti, i ovim humanim gestom spasili nečiji život.

,,Pored današnje akcije, u susret drugom oktobru posjetili smo i škole na teritoriji naše Opštine, organizovali taktičko-tehnički zbor koji je proteklog vikenda održan na gradskom trgu, u okviru kojeg su izložena sva naša tehnička sredstva kojima raspolažemo. Trudimo se da damo najbolji primjer kako policija treba uvijek biti tu uz građane kada im je najpotrebije“,  kazao je pomoćnik komandira Centra bezbjednosti Bijelo Polje, Milorad Smolović.

Koordinator Opštinske organizacije Crvenog krsta, Mašan Živković,  zahvalio se Upravi policije i službenicima, i uputio čestitke povodom 2. Oktobra, Dana policije.

,,Opštinska organizacija Crvenog krsta i Crveni krst Bijelo Polje podržava sve akcije koje organizuje Klub dobrovoljnih davalaca, i vjerujem da će saradnja biti nastavljena i u narednom periodu“, ističe Žiuvković.

Tekst: Eldina Bećirović

Foto: Crveni krst Bijelo Polje

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJA ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE