USPJEŠNI, BOGATI i ZGODNI: TOP pet NAJPOŽELJNIJIH NEŽENJA na svijetu

Ovi muškarci su uspješni, talentovani, bogati i zgodni. Zbog svih navedenih kvaliteta smjestili su se na listu najpoželjnijih neženja koju je sastavio magazin "Glamur". Ko je vaš favorit?

1. Leonardo Di kaprio 

Jedan od najuspješnijih glumaca današnjice zakleti je neženja. Zgodan i talentovan, Leo iza sebe ima niz dugih veza s raznim ljepoticama i Viktorijinim anđelima, ali do sad ni jednu nije odveo pred oltar.

2. Ronan Farou

Sin Mije Farou i Vudija Alena iza sebe ima impresivnu karijeru. Ronan je novinar, advokat, aktivista i bivši savjetnik američke vlade s diplomama Oksforda i Jejla. Naslijedio je majčinu ljepotu i filantropsku narav.

3. Džek Dorsi 

Američki programer i biznismen suosnivač je Tvitera. Proglašen je jednim od najboljih mladih inovatora na svijetu. Zahvaljujući sjajnom preduzetničkom duhu, zaradio je skoro tri milijarde dolara.

4. Dru Hjuston 

Američki preduzetnik diplomirao je informatiku na prestižnom MIT-u. Osnivač je Dropboksa, onlajn platforme za čuvanje podataka, a magazin "Forbs" njegovo bogatstvo procjenjuje na 1.4 milijarde dolara.

5. Brajan Česki 

Ovaj Amerikanac osnivač je onlajn platforme Airbnb koja korisnicima interneta omogućava jednostavno iznajmljivanje stanova širom svijeta. Ove godine pridružio se grupi milijardera okupljenoj u inicijativi "The Giving Pledge" koji su se obvezali da će tokom života donirati većinu svog bogatstva.

Izvor: superzena/b92

Foto: fortune