Pomoć ljekara zatražilo 70 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 64 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Pavino Polje, Bijeli Potok, Ivanje i Rasovo, od 9 do 18 sati Muslići, Selakovići, Skočigorina, Drndari, Glibavac, Tomaševo, Cerovići, Grančarevo, Ujniče, Lijeska, Galica, Sokolac, Pisana Jela, Šljemena i Barice, do 12 sati Nikoljac – Kapela, dok će od 15 do 20 sati bez struje biti Vrbe, saopšteno je iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Saobraćaj se obavlja po  suvim kolovozima, uz umjerenu tokom dana pojačanu frekvenciju.. Vozačima se savjetuje da oprezno voze i poštuju pravila saobraćaja. Na mjestima izvodjenja radova obavezno je poštovanje postavljene signalizacije.

Promjenljivo oblačno, uz dosta sunčanih intervala. Poslijepodne na sjeveru lokalno je moguća kratkotrajna kiša ili grmljavina. Vjetar uglavnom slab do umjeren, južnih smjerova. Najviša nevna temperatura vazduha od 28 do 37 stepeni.