Starica prebila provalnika, lopov nije znao da upada u kuću bodibilderke

Kada je muškarac u Ročesteru, američkoj saveznoj državi Njujork, odlučio da provali u kuću 82-godišnje bake Vili Marfi, nije ni slutio da će mu se to obiti o glavu, ali bukvalno.

U ispovijesti za strane medije, Marfijeva je objasnila kako se sve desilo. Kazala je kako se spremala za spavanje kada je neko počeo da joj lupa na vrarta u moli da pozove hitnu pomoć, prenosi CNN.

Rekla je da je pozvala policiju i nije pustila muškarca u kuću, ali on se tad naljutio i provalio kroz vrata.

“Izabrao je pogrešnu kuću za provalu. Polumračno je, sama sam i stara. Ali pogodite šta, još sam jaka”, kazala je starica, pokazujući mišiće.

Vili je inače nagrađivana bodybuilderka koja i u devetoj deceniji života svakodnevno vježba u lokalnoj teretani. Kako je baka ispričala, iskoristila je nekoliko kućnih predmeta kojima je napala 28-godišnjeg uljeza, počevši sa stolom.

Kaže kako je razbila sto o njega, nastavila je da ga udara metalnim nogama od stola. Nakon što je nekoliko puta skočila na njega, otrčala je u kuhinju, uzela flašu dječjeg šampona i poprskala muškarca po licu dok je pokušavao da ustane.

Ni tu nije bio kraj. Vili je tada uzela metlu i nastavila da ga “mlati”.Vrlo brzo nakon toga stigla je i policija, kao i Hitna pomoć koja je odvezla lopova.

Izvor: Cdm